MY

Ce înseamnă marca MY pentru noi? Îngrijire personală de calitate la prețuri foarte mici. Pentru tine, sperăm ca produsele MY body, MY hair, MY face și MY for men să devină alegerea de bază pentru întreținerea corpului.

Cum transformi îngrijirea în răsfăț? Cu produsele MY de la BILLA!
De la primul pas pe care îl faci în baie și până ce te uiți fericită în oglindă, produsele MY îți aduc în minte două cuvinte: calitate și relaxare. Întreaga gamă de produse e gândită pentru o îngrijire completă și delicată, de la săpunurile și cremele fine, până la loțiunile de îngrijire care sunt ultimul retuș al unui tratament care rivalizează cu un spa de lux.

Soluții pentru îngrijirea zilnică a tenului
Găsește o gamă variată de creme hidratante în colecția MY face. Indiferent de vârstă sau tipul de ten, găsești un produs care să ți se potrivească: creme antirid pentru ten matur, măști de față tonifiante, loțiuni tonice, lapte de curățire sau produse de peeling care să aducă o strălucire aparte tenului tău!

Secretele îngrijirii pentru bărbații moderni
Ca bărbat, știi foarte bine cât de importantă e prima impresie, dar ce faci ca să iasă perfect de fiecare dată? Alegi MY for men, produse de calitate pentru un look masculin care nu poate fi trecut cu vederea.

Descoperă în colecția My for men un set complet de îngrijire, de la spumă de ras, balsam, creme de hidratare, after-shave și până la geluri de duș!